Gå direkt till innehåll
Sök på nya vasyd.se

Nyhet -

Sök på nya vasyd.se

Vår nya webbplats är uppbyggd på att du skriver in sökord i sökrutan och får fram ett sökresultat med den information du efterfrågar.

Nya vasyd.se har en effektiv sökfunktion, ökad kundanpassning med förbättrat innehåll och är självklart anpassad för mobil och surfplatta. Vi hoppas att du tycker att det blir snabbt och lätt att hitta rätt. På startsidan hittar du information som ni kunder vanligtvis frågar efter.

Vi ger dagligen service till en halv miljon människor genom att leverera dricksvatten, rena avloppsvatten och tar hand om sopor. Det är viktigt för oss att möta våra kunders behov och förväntningar på tillgänglighet och därför har vi utvecklat en webbplats som ska vara tillgänglig för alla.

Vi hoppas att du gillar den!

Helena Ström, kundservicechef

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner


VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år. 

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0738-530 360
Dag Oredsson

Dag Oredsson

Presskontakt Kommunikationschef Avdelningschef Kund & Kommmunikation 040-635 03 24