Gå direkt till innehåll

Video -

Smarta vattenmätare

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.mp4
Videolängd:
1:53
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0738-530 360

Relaterat innehåll

Resultatet från insamlad data från vattenmätare och andra sensorer används för att hitta läckor, identifiera vattenspill och kvalitetsproblem och skicka information till kunder. Bild lånad av Vinnova-projektet ”Future City Water”.

Smarta vattenmätare ger effekter på hela VA-systemet

​Med start under 2020 och fram till 2030 kommer alla vattenmätare i VA SYDs medlemskommuner att bytas ut mot digitala mätare. Införandet av smarta mätare kommer att ge många positiva effekter för såväl kunder som VA SYD och miljön.

VA SYD prisas bland världens 50 mest innovativa projekt!

VA SYD prisas bland världens 50 mest innovativa projekt!

VA SYDs projekt med digitala vattenmätare, ett digitaliseringsprojekt som ger stora effekter på hela VA-systemet i form av effektivisering och kontroll, prisas som ett av världens 50 mest innovativa projekt.